Uitnodiging onderzoek woonwensen De Hoven Noord

Een van de meest gestelde vragen over De Hoven Noord is: kan ik me al inschrijven voor een huis, welke huizen komen er en wat gaan ze kosten? Het inrichten van de nieuwe wijk doet de gemeente graag samen met de (toekomstige) inwoners. Zoals ook bleek tijdens de 2e serie MeeDenk dagen in juni. Ruim 250 belangstellenden hebben daar de 2 denkrichtingen voor de toekomstige inrichting van de Hoven Noord bekeken en hun reactie achtergelaten.

Toekomstige woonwijk afstemmen op woonbehoeften

De bouw van de nieuwe wijk geeft De Hoven een nieuwe impuls. Dat is goed voor de leefbaarheid en alle voorzieningen in de wijk zoals de school, de winkels en de sportverenigingen. Om de toekomstige woonwijk zo goed mogelijk af te stemmen op de woonwensen voor de Hoven Noord wil de gemeente nu graag inzicht krijgen in de mening van inwoners over hun specifieke woonwensen en de kwaliteit van de leefomgeving. Welke wensen en voorkeuren zijn er bijvoorbeeld met betrekking tot parkeren, openbaar groen, type woningen etc. Daarom ontvangen de inwoners in de Hoven deze week een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen.

Woont u in De Hoven?

Dan ontvangt u deze week de uitnodiging in de brievenbus en kunt u direct meedoen.

Woont u nu niet in De Hoven?

Maar heeft u wel binding met De Hoven of kent u mensen die een binding hebben met De Hoven en/of er graag willen wonen, maar er nu niet wonen? Dan kunt u ook zelf meedoen of hen wijzen op deze vragenlijst.

Meedoen kan al als u 16 jaar of ouder bent.

Hoe kunt u meedoen?

Ga naar www.moventem.nl/dehoven

Het beantwoorden van de vragen duurt 10 tot 15 minuten.

Krijg ik ook de resultaten van het woononderzoek?

Doet u mee? Dan ontvangt u ook de resultaten van het woononderzoek per mail. U kunt dit aangeven in een vraag van het woononderzoek.

Meedoen kan tot en met 27 september

Uw deelname is anoniem. Onderzoeksbureau Moventem uit Zutphen voert het onderzoek voor ons uit. Zij gaan vertrouwelijk met de gegevens om en waarborgen de privacy volgens wettelijke richtlijnen (AVG).

Papieren vragenlijst

Wilt u liever op papier meedoen? U kunt een papieren vragenlijst aanvragen bij Moventem door te bellen naar (0575) 843 738 of te mailen naar onderzoek@moventem.nl. Zij sturen u per post een vragenlijst toe met een antwoordenvelop, zodat u de vragenlijst gratis terug kunt sturen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Moventem via onderzoek@moventem.nl of telefonisch (0575) 843 738.

Heeft u moeite met het digitaal invullen van de vragenlijst? Het wijkplatform helpt u graag.
Mailadres: info@wpdehoven.nl